onsdag den 20. marts 2013

News!

Lidt nyt igen!

Vi har fået kigget på mere lejlighed i dag, og vi fik sørme også sagt ja til en! Det er en dele-lejlighed,, men med vores eget store værelse, med seng, sofa, garderobe, lille cafe-bord og stole og egen altan :) så hyggelig! Den er vores fra på mandag! Området er stille og roligt, så det er også fint ;) bliver så spændende!

Noget andet fedt er at jeg i morgen skal til et slags møde/jobsamtale. Ved ikke heeeelt hvordan det kommer til at foregå, men fra kl 10-12 skal jeg hvertfald være der. Tror det er sådan lidt info agtigt. Det fede ved det hele er så bare at det er ved en pisse lækker kæde-restaurant herovre, som siden første gang jeg var herovre, drømte om at arbejde hos! Så charme, lækkert hår, og en sprudlende personlighed må være vejen frem i morgen! Kryds alle jeres fingre, for det ville virkelig være toppen af poppen!
Skal selvfølgelig nok opdatere med resultatet :)


Håber I alle sammen derhjemme har det dejligt, for det har vi bestemt herovre <3

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare lækkert. Hvad med køkken, er det også dele.
    Og i morgen skal jeg nok krydse alt hvad krydses kan.
    Held og lykke med det.
    På mandag må du opsige din bilforsikring. Så skulle farfars papirer være uorden.
    Sov godt og hils. Mor knobby

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, køkken er også dele. Men vi får et lille ekstra køleskab inde hos os selv. Men køkken er med ovn alt det. Toilet og bad er også dele. Og der er også vaskemaskine :)

      Slet